BEHEER ZOALS BIJ EEN VC

Van pre-seed tot Series A, we bieden onze investeerders gescreende startups, deal diversificatie, follow-ons beheer en exit-ondersteuning.


HET VOORKEURSRECHT  

We volgen de voortgang van de startups en zorgen ervoor dat onze investeerders worden opgenomen in de volgende investeringsronde als het bedrijf succesvol is.


PRIVATE DEAL ROOMS 

U wordt uitgenodigd voor private deal rooms naarmate u actiever wordt op het platform of als uw investeringsthesis aansluit bij de gepresenteerde kans. U kunt er ook onmiddellijk toegang toe krijgen door een SeedBlink Club-abonnement aan te vragen en te beginnen met investeren vanaf 1.000 EUR.

Jouw persoonlijke investment manager begeleidt je gedurende het hele proces. Van het gezamenlijk bepalen van de financieringsstrategie, het bepalen van de juiste boodschap, voorbereiding en ondersteuning bij gesprekken met investeerders, tot het geld op de bank.

PROFESSIONELE & PERSOONLIJKE BEGELEIDING 

Ben je gepassioneerd met investeren in Startups, ben je op zoek naar manieren om je portefeuille te diversifiëren en je investeringsrisico te spreiden, en dit terwijl je netwerkt met de grootsten uit de tech-industrie?

Claim dan via Symbid je 3 maanden gratis Club membership en krijg als eerste toegang tot alle deals via onderstaande exclusieve link. 

WORD LID VAN DE SEEDBLINK CLUB

Seedblink Benelux

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Seedblink deals

Via deze pagina houden we jou als Symbid investeerder graag op de hoogte over de ontwikkelingen rondom het samengaan met Seedblink. Je vindt hier een uitleg van de voordelen van Seedblink, kunt je hieronder inschrijven voor de wekelijkse Seedblink nieuwsbrief met updates en upcoming deals en vind hier de huidige deals op het Seedblink platform. 

ZOALS GEZIEN OP

SYMBID ALUMNI

SEEDBLINK CLUB - VOOR ONZE MEEST GEPASSIONEERDE INVESTEERDERS

WAAROM SEEDBLINK

250+

Bedrijven gefinancierd

62.000+

Private investeerders

Financiering gefaciliteerd

€110m

51

Professionele financiers

DEALS BIJ SEEDBLINK

Hieronder vind je de huidige deals welke actief staan op het Seedblink platform. Ben je geintereseerd in een van de deals? Meld je dan alvast aan op het Seedblink platform via onderstaande link en profiteer van een gratis 3 maanden club membership voor jou als Symbid investeerder.

Word lid van de Seedblink Club en krijg toegang tot private deals en flexibele tickets voor lagere investeringen. 

Gebruik onderstaande exclusieve link en krijg 3 maanden club membership gratis! 

Claim hier je Seedblink Club Membership

Tijdens deze geheel vrijblijvende call leggen we uit hoe Symbid werkt en wat ervoor nodig is om jouw financieringsronde te closen.

STRUCTURERING

We structureren de deal en komen tot de juiste juridische documentatie zodat kan worden voldaan aan de wensen van de verschillende investeerders die jij wilt betrekken.

Op basis van de analyse, jouw wensen en een eerste inventarisatie komen we tot een financieringsstrategie op maat.

We doen een uitgebreide screening van jouw businessplan en de huidige status van jouw bedrijf. Zo bepalen we welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past.

KENNISMAKINGS CALL

FINANCIERINGSSTRATEGIE OP MAAT

SCREENING & ANALYSE 

We zorgen ervoor dat jij 100% bent voorbereid om investeerders te benaderen. Dit betekent komen tot een messcherpe pitch en het voorbereiden van vragen die je kunt verwachten.

VOORBEREIDING

We introduceren jou bij de juiste investeerders en ondersteunen waar nodig tijdens de gesprekken.

Na een succesvolle financieringsronde bieden we jou de tools waarmee je aandeelhouders effectief op de hoogte kunt houden over de voortgang van jouw bedrijf.

Indien gewenst breiden we de financieringsronde uit met een stukje publieke financiering voor exposure en een stukje extra funding.

AFTER FUNDING SERVICES

CLOSEN

(OPTIONEEL) PUBLIEKE CAMPAGNE 

BENADEREN VAN INVESTEERDERS

Je campagne is succesvol afgelopen en wij zullen zorgen dat de structurering en uitbetaling zo snel mogelijk zijn afgerond. Je bent nu klaar om te groeien!

DOE DE QUICKSCAN

VAN STRATEGIE BEPALING TOT GELD OP DE BANK 

EXCLUSIEVE UITNODIGINGEN VOOR PRIVE DEALS

NETWERKEN MET EXPERTS UIT DE INDUSTRIE

Mis de kans niet om te investeren in de volgende veelbelovende opkomende startups. Word uitgenodigd voor alle exclusieve en privé-deals op SeedBlink.

Neem deel aan webinars en neem contact op met marktleiders. Leer van hun succesverhalen en laat uw portfolio nog verder groeien. 

FLEXIBELE INVESTERINGSTICKETS

Diversificatie is een van de belangrijkste factoren als het gaat om investeren in  Startups. Met een minimum investeringsticket vanaf € 1.000, kunt u investeren in startups uit verschillende branches.

Double-click to edit this text

Copyright © Symbid. All rights reserved.

42 Workspace, Schiedamse Vest 154, Rotterdam, 3011 BH
Email ons: 
info@symbid.com

Let op! Investeren brengt een risico met zich mee. U kunt geld verliezen.

"Het team van Symbid gaf ons tijdens de campagne proactieve begeleiding. Ze streven duidelijk naar gezamenlijk succes. Door de campagne wisten we ook goeie PR te realiseren"

Mieszko Czyzyk
F
ounder CMO GoalGorilla

"Wij hebben intensief samengewerkt met Symbid omdat zij veel ervaring hebben. Bovendien hebben zij er ook belang bij dat de campagne een succes wordt.

Jasper Mutsaerts
Founder Bohemian Birds

"Door de crowdfunding campagne bij Symbid konden we een grote groep ambassadeurs en mensen die Lendahand een warm hart toe dragen de mogelijkheid bieden om aandeelhouder te worden van ons bedrijf"

Peter Stolze
Founder Lendahand

Maak deel uit van de technologische toekomst van Europa

We willen meer zijn dan uw favoriete investeringsplatform; we zijn ook de partner die u helpt een solide beleggingsportefeuille op te bouwen en te laten groeien. Laten we samen de weg naar innovatie leiden!

Heb je nog vragen, stuur dan een email naar info@symbid.com

Wij zullen binnen uiterlijk twee werkdagen terugkomen op je bericht.

Vragen?

Private deals

SEEDBLINK - THE INVESTMENT PLATFORM FOR TECH STARTUPS

DEZELFDE VOORWAARDEN ALS TOP VC's

Bouw een gediversifieerde portefeuille samen met gerenommeerde VC's en angel-investeerders. Het co-investeringspercentage dekt altijd meer dan 30% van de ronde doelstelling.


BEHEERDE INVESTERINGEN IN TECH STARTUPS

Hoge diversificatie en lagere blootstelling per bedrijf gedreven door een ticket grootte van 2.500 EUR (minimaal ticket van 1.000 EUR als u deel uitmaakt van de SeedBlink Club).


GELIJKGESTEMDE INVESTEERDERS

Exclusief netwerk van executives en ondernemers, toegang tot publieke en private deal rooms tegen dezelfde voorwaarden als vermogende particulieren en instellingen.

VROEGTIJDIGE TOEGANG TOT NIEUWE DEALS

U hoeft zich nooit zorgen te maken dat u een goede kans misloopt. U krijgt vroegtijdig toegang tot publieke campagnes, zodat u nog meer tijd heeft om de juiste beslissing te nemen.

Gezamenlijk bouwen we aan de financieringsinfrastructuur voor investeerders in Europese tech innovaties.