Wat staat er in?

Dit e-book heeft als doel om jou de belangrijkste verschillen tussen investeren in aandelen- en leningcrowdfunding uit te leggen en vertelt je hoe je een gedegen, duurzaam portfolio op kunt bouwen waar je meer uit kunt halen.

Als eerste en enige platform in Nederland dat zowel aandelen- als leningcrowdfunding aanbiedt, loopt Symbid als expert voorop in de crowdfundingindustrie.

Krijg nu gratis
6 pagina's (ongeveer 10 min.)

ONTVANG HET EBOOK

Privacy 100% privacy gewaarborgd.

LEER HOE SLIMMER TE INVESTEREN

Dit 6 pagina’s tellende ebook geeft je een helder overzicht van de verschillende vormen van investeren via crowdfunding - lening en aandelen - en hoe je een sterk portfolio op kunt bouwen.

Robin Slakhorst is medeoprichter van Symbid. In 2011 begon Symbid als een van de eerste aandelencrowdfunding platformen ter wereld. Sindsdien heeft Robin het platform verder gebracht naar een vooraanstaande Europese crowdfunding website met meer dan 37.000 actieve investeerders en honderden gefinancierde bedrijven. Symbid is de eerste website in Nederland waar zowel aandelen- als leningcrowdfunding investeringsmogelijkheden worden aangeboden. Het hoofdkantoor zit in Rotterdam.

OVER DE AUTEUR, ROBIN SLAKHORST

WAT GA JE LEREN

IK WIL MEER LEZEN!

Hier staan de belangrijkste vragen die in dit e-book beantwoord zullen worden, speciaal voor crowdfunding investeerders.

Hoe snel groeit de crowdfunding industrie?

Welke verschillende vormen van investeren via crowdfunding zijn er?

Welke terminologie zou ik als investeerder moeten kennen?

Wat is het verschil tussen investeren in aandelen- of lening investeringsmogelijkheden?

Hoe kan ik op een meer duurzame manier investeren?

Hoe kan ik een beter investeringsportfolio opbouwen?

Copyright 2015 Symbid

Please correct the following errors: